Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feedback


när politikern frågar om ni är nöjda


skall ni bara kort svara


att


det hela och bara frågan är djurplågeri




Fri vers av retep
Läst 173 gånger
Publicerad 2011-10-11 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

retep