Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

könen


han tittade på henne

och tänkte

en helt annan tanke


hon log

och tänkte en helt annan tanke




Fri vers av retep
Läst 158 gånger
Publicerad 2011-10-11 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

retep