Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självhatets semantik


jag träffade en kvinna


hon sa


jag

hatar

mig

själv


jag kunde inte förstå

jag ville inte tro henne


hatade hon

sina ögon

sina händer

sina fingrar

sin hörsel

sina stämband

sin rörelseförmåga

sin tankeförmåga


tänkte jag




Fri vers av retep
Läst 193 gånger
Publicerad 2011-10-11 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

retep