Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(efter jag skrev detta, så började jag undra om jag nog omedvetet upprepat något gammalt talesätt, klingar liksom välbekant, upplys gärna mig i så fall!)


konstnärerna


en konstnär frågade en annan konstnär


vad är det vi sysslar med?


det är ju det vi håller på att ta reda på!




Fri vers av retep
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-11 18:59



Bookmark and Share


    Loffe
Åh, jag log när jag läste detta. :)

Tack för dessa roande och intressanta rader.
2011-10-22

    Anneli A
:)
2011-10-13

    ej medlem längre
hur som; det e tänkvärt detta,
ska lägga orden på minnet!
2011-10-13

    Jane S VIP
Jag ler åt din charmiga text.
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

retep