Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande höstlöv

 

Nu
brinner
skogens alla
träd

~~*~~

och
fäller blodröda löv
som
gyllene tårar
i vinden

~~*~~

skönheten växlar
skrud

~~*~~

och
solen glittrar
i frostnupna
rönnbär

~~*~~

vi 
tänder brasan
och
kryper under
filten

~~*~~

glömmer
världen utanför

~~*~~

medan
stearinljusdroppar
flödar
över kanten

~~*~~

kärleken flammar
som eldens
lågor

~~*~~

höstlöven jublar
och
dansar utanför

~~*~~

våra
läppar möts
i ett gnistrande
stjärnfall

~~*~~

en resa
utan gränser
genom vintergatans
färgsprakande
himlavalv

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 389 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-10-12 00:04



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
Du skriver med en härlig känsla
som känns i hjärtat

Tack för att du delar med dig
2013-02-17

  Junitvillingen
Inte bara höstlöven som brinner, här brinner känslorna med! Att resa i kärlekens namn är ett guldkorn om något, din text är ett guldkorn den med - du skriftar så sinnligt och vackert, fint att starta denna regniga onsdagmorgon med så skön läsning!!
2011-10-19

    Birgersdotter VIP
så fin...
2011-10-13

  Ninananonia VIP
Supervacker...glödande höstlöv..
2011-10-13

  Linda CH VIP
En kärlekens vinterresa bland glödande löv. Wow, vad vackert!
2011-10-12

  Ronny Berk
med ords målande i glödande färger för den texten hösten till god poesi, ja !
2011-10-12

  sangel
Vackert sinnligt och livsbejakande. Känner värmen och atmosfären. Smeksamt skön
2011-10-12

    ej medlem längre
Mycket sensuell text..snyggt
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga