" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke om överdrivna vidsidanomgöranden; Vår benägenhet att fly. Kan det vara talsättet "Bättre fly än ill fäkta." som har grundat hela beroendehärvan tro...




Balans i boetten; Oro

 

*

Har du tråkigt? För lite att göra?

 

Testa att bryta hushållströmmen varje vaken ledigstund i en vecka, och tråknerven förtvinas till bränsle för en hjärna som slutat tänka själv. - Se till att vara utsövd för sova är inte ett alternativ till 'göra'...

 

- Har gjort det själv ja, många gånger och mycket längre. Kommer att fortsätta så, för signalerna bara tala klarspråk när det är nog, och det även på andra områden. Tydligare, snabbare och även med alternativa lösningar i form av idéer.

 

När man börjar irritera sig på att andra inte finns till hands i cybern, i närheten, eller per tele m.m., är det dags... *s*

 

Må de, som alltid fyller ut sin självgöra-tid med slumpmässiga cyberskutt, nån gång upptäcka att det inre Tornet verkligen h-a-r rasat, så att det kan byggas nytt, annars kan det bli en överraskning ingen skulle önska sin fi ens. Jo, jag har varit där och hälsat på också. Aldrig mer om jag kan förhindra det, och det är nog det enda  villkorslöfte jag vill lägga i detta liv.

Dom andra finns inte i min värld.(så slipper man konsekvensen att tycka sig vara utan karaktär)

Men ja.. bryt mönstret. Stoppa in alternativ som gynnar nånting bra.

 

Samma gäller för alla andra 'beroenden', som överdrifter av; TV, shopping, träning, sex, pubande och för alldel.. även motsatsen: Skygglappssinnat anti till allt. Motsatser är en enkel väg att gå, om man vill ha bakslag, och funktionella om man vill stoltsera en stund för applåder. Dock är motsatser även bara andran ändan i gungbrädan och det slutar i samma resultat.

Hiita mitt - som i sitt.

Vem är helt ärligt perfekt och

Alternativ till jobbiga saker. Gör som Kjell Enhagers tips enligt hans föreläsning "Jag AB"; Ändra ordet "måste" till "Jag vill för att..", och lägg till något positivt resultat som kommer at själva det där 'måstet'.

 

Tornras. Inre omdaning och nybyggnation på gamla stadiga grunder.
(det är inte farligt att göra om sitt liv... bara lite skrämsligt ibland^^)

 

Baluns i Boetten - Oro; en annan form av signalverktyg?

*

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 182 gånger
Publicerad 2011-10-12 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri