Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paragraferna


ljuva paragrafer

ler

när de

kringgärdar

livet

som ett

taggigt förband




Fri vers av retep
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-12 16:00



Bookmark and Share


  Seglaren
usch, dessa paragrafer
och de som tillämpar dem
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

retep