Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pedal är ju trampa Så då måste ju pedalister bli en viss sorts trampare...


Luft i lunga, luft i däck, gott för häck!

Diskriminerade känner sig många bilister
när de ser vad de får alla våra pedalister
som tankar det de vill
gratis är det ju därtill
men bilister kan ju också bli cyklister...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-13 19:28



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ja, i många fall.Men ibland är folks bekvämlighet näst intill skrattretande..
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt