Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidning utlyste en tävling...

En pratbubbletext skulle skrivas om Håkan Juholt,
som var avbildad då han höll i ett stort platt
bildporträtt, som föreställde honom själv.

Mitt bidrag blev:
-Jag har äntligen hittat min plattform!

Men då hade det, som hänt sen inte hänt...

Så nu blev det en minitext också!

Det var Håkan Juholt i egen hög person
som höll en platt pappersbild med sig själv i aktion
i en pratbubbla skulle det skrivas in
något, som passade väl till hans sinn...
-Jag har hittat min plattform, en schablon!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-13 19:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har man ett utseende som påminner om Super Mario då ligger redan det en man 'i fatet'. Man kan ju inte säga att en mans utseende per automatik är den personens hela identitet och själ.
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt