Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har skaffat mig ett sånt där distansförhållande


Imorgon – en framtid

Dessa nätter utan dig då den gråa vardagen
lägger sig som en tjock hinna över allt och kväver mig
av saknad då till och med luften verkar fattas mig
som jag desperat försöker krama om
då jag försökt återskapa varje stund som vi haft
- tillsammans

Jag tänkte att om mina känslor till dig var tillräckligt starka
så skulle de med sin styrka kunna böja tid och rum
för att stanna tiden vid varje omfamning
istället ska jag försöka ta till vara på varje sekund
som jag haft med dig
spara dem
väga upp dem
ersätta dem
mot de meningslösa och tomma stunder
- då du inte är här

Det känns som att kärleken kan få alla fysiska lagar ur spel
men ännu har jag inte lyckats krossa dessa bojor som vi är fjättrade vid
jag accepterar istället dessa fysiska avstånd mellan oss
och kryper närmare dig
mil efter mil
timme efter timme
minut för minut
för att få fånga några fler stunder med dig
och försöka skapa fler
för att sedan bygga en framtid
- tillsammans




Fri vers av Exi
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-13 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi