Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saker är alltid de samma och förgängliga


Snö

Dina känslor
böjde din rygg
likt Quasimodo
som lät klockor ringa
som sa:
Du var här igår

minusgrader
viskade till dig
och du lyssnade
med Van Goghs vänstra öra
som hörde:
Du är här idag

En röd rännil
bildade ord
i den oskyldiga snön
det stod:
här tar du ditt sista andetag imorgon




Fri vers (Fri form) av Exi
Läst 300 gånger
Publicerad 2013-01-20 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi