Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dedikeras Jan Johansson (bilden) & Esbjörn Svensson




Decenniers Genier

~*~

Det är besynnerligt att den bästa musiken kommer när artisten når sin höjdpunkt och i detta fall skriver Psalm och avlider en kulen vinterdag i sin gamla bil när jag är nyfödd, ett halvår gammal

en annan pianist dör i en besynnerlig dykolycka samma år som hans band spelat in en existentiell skiva, som de sedan spelar själva

jag hoppas bara få Milton klar och att några kommer ihåg vem jag var

min hela konstnärliga identitet att kunna höja en sång och ett långt trumsolo
under mitt 60-tal som var 80-talet

*
 

Skådespelare som liknar skådespelare
och musik som låter som musik
i vakuumet av genier

när de enda som inte är poetiska är poeterna

med sina teman som bara förstås av dem själva

när världen är så pass sjuk
när det gått dithän - är det dags att
hälla Kan Jang i haven


för havet

havet för

den blinde mannen den döva kvinnan
solrosfröer för vindar

för havet

havet för

 

20 September&14 Oktober 2011

LPWJ




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-14 02:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-10-14

    ej medlem längre
Vackert och berörande. Mycket sanning i dina ord!


"den blinde mannen den döva kvinnan
solrosfröer för vindar

för havet

havet för"


Bokmärker!
2011-10-14

  Mona Drugge
Sorgsna tyngda känslor som griper tag..
2011-10-14

  Bibbi VIP
Så starkt berörande.
2011-10-14

  thyra
En känslosam text som berör.
2011-10-14

  Yrre VIP
Berör.
2011-10-14

  Ninananonia VIP
Den känns..
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP