Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den välfriserade och väldeodorerade apan


i mina ljusa stunder:

om vi gick på fyra ben

allt annat lika

tittade upp av nödvändighet

tror jag allt skulle bli bra

och vi skulle bättre förstå

att det är djurvärlden vi verkligen hör till




Fri vers av retep
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-14 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

retep