Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi har ett val...vad vi gör med det som möter oss...


vägval


din baneman
är tillika

din förlossare




Fri vers av rebecca d
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-01-11 18:43



Bookmark and Share


  karamellen
Tankeväckande rader!
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d