Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skatten


min smärta
lämnad i
Hans händer

blir skatt
i lerkärl




Fri vers av rebecca d
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-01-11 18:45



Bookmark and Share


  Rachel Roth
smärtan som när den
genomlevs
slipar juvelen...

vackert!
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d