Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi har en trädgård i Finland


SYYSPÄIVÄ




Kuljen pihallani katselen kukkiani ja

mitä kaikkea olenkaan kesällä istuttanut


Kaksi minulle rakasta kasvia on kuollut

taalainmaankoivu ja syyshortensia


Kerroin linnuillenikin että olen surullinen

ensi kesänä ostan uudet taimet lupailin


Eihän puutarha ole koskaan valmis

se on osa luontoa ja ei aina ole mieliksi


Ilostun uusista tulppaaninmukuloista

olen jo löytänyt niille paikan


Linnut kylpee ja odottaa siemeniä

eihän niitä raski nälässä pitää











arja savela 13.10.2011





Fri vers av arja savela
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-14 12:46



Bookmark and Share


    maija tuori
Surullista että istuttamasi kasvit kuolivat..
Kiva kun ilostuit mukuloista ja ajattelet jo kevättä...se antaa lohtua tälle pimeälle vuodenajalle...
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela