Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag har lyckats förtränga




Det har gått så fruktansvärt lång tid nu
Jag minns inte längre hur du ser ut
hur du luktade, jag minns bar att det var gott
jag minns inte hur ditt skratt låter
eller hur dina fingrar känns mot min hud

Ett val jag var väl medveten om
när jag fattade beslutet
att aldrig vara din igen
jag trodde väl bara att minnen var här för att stanna

Ändå minnen som jag måste flytta ifrån
de som måste suddas ut med sorg och smärta
de ligger kvar

så nu
år senare
har jag glömt dig
jag har glömt konceptet av vad du är

så en enda bild
en enda bild tar tillbaka allt
allt mitt slit och jag blir ett barn igen
det barn som började älska dig

och jag har släppt dig
för länge sedan nu
jag har det bra och är med någon
som är mycket bättre än du
snällare, lugnare, mer omtänksam
ändå så finns du där
och styr i mitt liv
mot min vilja och mot din
för att jag vet att när jag ligger vaken av mina mardrömmar om dig
så har du inte samma om mig
du minns mig inte ens
och

fan ta
facebook




Fri vers av Citrusblomma
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-14 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma