Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄSYNUKKE





Kauniit ovat kasvosi

haikea on hymysi


Mistä tulee katseesi

paikkaa ei ole kukaan nähnyt


Tuot lapselle lohtua

kuka lohduttaa sinua


Mekkosi on resuinen

onko sielusi ehjä


Pitkät ovat hiuksesi

kuka ne kampaa


Annat lapselle turvaa

oletko itse turvassa


Pieni räsynukke

maailma tarvitsee sinua










arja savela 14.10.2011




Fri vers av arja savela
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-14 16:08



Bookmark and Share


    maija tuori
Hyvin arvoituksellinen...salaperäinen ...liikuttava..on räsynukkesi tarina ! voi tulkita monella eri tavalla ja silloinhan se on hyvä!
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela