Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade är född i Tvillingarnas tecken


I Tvillingarnas tecken



Dina läppar
dina bröst
så lika mina

dubbla tvillingpar
i syskonkyss

I dina ögon
speglas mina
och de drunknar
inom dig

som dina blickar
när de ser mig
famnar djupen
inom mig

Så bär vi
inom oss
kärleksfullt
varandra,

hemligt ler vi
åt de andra
som utan att förstå
ser återskenet
av oss två.




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-14 17:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ljuvligt sensuellt som du alltid skriver... :)
2011-10-15

  Filosofen2
Underbart, underbart!
2011-10-14

  Junitvillingen
Wow, din dikt är ljuvlig! Så full av värme, glädje, känslor - gillar skarpt!
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP