Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lätt redigerad repris ifrån noll sju


Ett öppet förhållande!

Jasså!
Du vill ha ett öppet förhållande, så att du kan få chansen att träffa på andra män
Ja, jag har förstått en tid nu och haft det på känn, att det är någonting
som bara är ruskigt fel
Ja, så jag kan bara beklaga och säga att jag känner mig inte, så speciellt glad just nu
Måste nog vara sårad, för jag känner mig bara ledsen
Så ler är det sista som jag gör just nu
Och du!
Istället för ett öppet förhållande så tycker jag att det är bättre
om vi två bara gör slut
och istället har varann som bästa vän
Ja, för det är i alla fall något som jag kan leva med
Och det är ju ändå trots allt, det näst bästa efter kärleken
Nå, vad säger du?

Ken Cassel
14/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-14 18:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör... smärtsamt..
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel