Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen kommentar: en inte alltför kryptisk förklaring till mitt "ordspråk" hoppas jag. Min - trots allt - andliga sida.)


"Det var inte jag"


blandar färgerna

målar

blir något vackert

men det var inte jag som målade det vackra


det var något annat

genom mig




Fri vers av retep
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-15 12:01



Bookmark and Share


  Blåbäret
genom dig men inte utan dig... tillsammans med den helhet som är
2011-10-24

  Gisela Nordell
jag förstår hur du menar
fint fångat, med få ord
2011-10-19

  Pirjo VIP
.. det är ju så det känns..
blir det för mycket , snurra motsols..
2011-10-18

    Anneli A
Dina tankar kanske...:)
2011-10-16

    Rolf Zandén
Du skriver bra men du får inte tveka utan att det är du, tro på dig själv.
2011-10-15

    AA VIP
Fin och tänkvärd.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

retep