Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel


jag tror på ett liv före döden




ibland tror jag till och med

på ett liv före livet




Fri vers av retep
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-15 13:29



Bookmark and Share


  Rosmarin
såg ett teveprogram med Kristina lUgn där hon sa ungefär så här: Varför pratar man bara om livet efter döden, aldrig om livet före födelsen?
2011-10-21

  Seglaren
ja, om man tror på ett liv efter döden får man nog lång näsa
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

retep