Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt lilla hus vandaliserades av en som inte kunde acceptera att jag fått nog av honom...därav kom inspirationen till denna text


Jag vill ej in på kåken

Nej nej
hjälp inbrott
här hos mig


hos polisen

Hon ljuger om mig
jag har inget vapen
jag är livrädd för sånt
Jag vill ej in på kåken

Ta det lugn lille vän
erkänner du allt
att du gjort ett inbrott

hos polisen

Känner du igen honom
han bakom spegelglaset

Det är han
den där tredje mannen
från vänster

Kan man lita på det
Kan man det
vad kan man säga
då man inte vet

Stackars krake
fast jag har inte fel
sätter honom i buren
som han inte vill

Han erkänner aldrig
även om jag vet
att det är han

Vad ska jag säga
då jag kommer hem
huset är kaos
porslinet är trasigt
och silvret är borta

Det är svårt att komma dit
Jag får ångest
då jag går in
Så fruktansvärd syn
allt är trasigt
rostskyddsfärg kastad runt väggarna
bilen har han stulit
alla viktiga dokument
urkundsförfalskning
(därav kunde han köra min bil)
hur kunde han göra så

Tv:n är borta
kristallen är väck
Jag tror att detta är
ett fall för Beck

Han blev fälld i sin frånvaro
även om polisen gjorde
ett dåligt arbete




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-15 22:21



Bookmark and Share


  LassO
fasen vad man hatar sånt, både vandalisering och de som inte accepterar andras vilja att inte va ihop mer, t ex
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP