Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En märklig dam...limerick




Så var det den märkliga damen från Lyon
som alltid blev grön när hon åt alvedon
albyl tog hon då
men blev alldeles blå
och numera dansar hon i neon






Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-01-11 20:54



Bookmark and Share


  Therés
Ha ha ha...
Så kul det är att läsa dina texter.
Mer, mer!
2006-01-12

    Mejja
*fniss* denna är roligrolig! Kan se denne dam skifta i färg som en självaste kameleont.
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg