Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outsider


i livet

denna stora tävling

där vi tävlar om allt

tycks jag vara

på samma gång

blickstilla på banan

och

någon där på läktaren

en åskådare

som observerar

hela spektaklet




Fri vers av retep
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-16 18:56



Bookmark and Share


  Han i Hörnet
Jodå...antingen spelar man eller tittar på...oftast de som tittar på som kan bäst...
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

retep