Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka ~ Fjäderpennans Konversation med Pergamentet

~*~

Jag skriver hela tiden
i samtal med papperet

året är idag

jag skriver hela tiden
papperet talar

 

16 September&16 Oktober 2011

LPWJ




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-16 21:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP