Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLARHET


Som vattenbäckarna i Norge,
även friskheten i det.
Kallt vatten
som man ser ner till bottnen i.

Sval ren luft rensar lungorna
och får huvudet att synka
med kroppen.

Ta ett dopp i det femtongradiga
havet och torka i den milda
vinden efteråt.

Eller...

När du tar dina händer om mina
kinder, tittar mig i ögonen
och säger: "Du är så duktig på
alla vis. Jag älskar dig!"
Sedan kysser du mig, och din
mun smakar dig.

Då kommer jag till ro och
klarhet.
Kärleken har en säreget
helande kraft.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-17 11:12



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
ja kärleken har en härlig kraft...vacker dikt
2011-10-17

  Bibbi VIP
Underbart ljuvlig text.
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar