Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid, som första gången!

En blomma vilken, som helst vid husets knut
är ju absolut, som ett överranskande glädjetjut
för oss när den slår ut, även om vi sett det förut
så känns det för oss, som om vi varit med
om en helt vidunderlig debut!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-18 11:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som en uppmuntrande text ungefär, efter en hel dags slit kommer hon hem, människan, och upptäcker, ja rent av återupptäcker ordens, för själen inneboende kraft
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt