Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spurten skyndar...

Aldrig kan jag få nog
av att tänka på det där, när
Du om mig för första gången tog
inte bara Du utan även jag då log!

Det var ju inte bara så att Du drog i
utan det var ju med en viss sorts kraft Du tog i
så vi kände med ens att vi
bara så där ett par kunde bli!

Och där är vi än
men vår tid, som tycktes stå stilla Min Vän
har mer bråttom nu, har jag på känn...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-18 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är väl så att man inte hinner med livet, plötsligt har allt gått så fort. Fint skrivet!
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt