Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den berömda baksidan!

När den förtjusande kvinnan med de så härligt stora naturliga tuttarna mötte mig med ett
så stort och förtjusande leende
så kunde jag ju inte bara låta bli att vända mig om, tänkandes
Vem var det där?
Och, åh vilken kropp sen, för vilken vackert formad baksida hon bara har
Ja, den berömda baksidan, tänkte jag för mig själv
där jag nu klädde av henne helt naken bar

Men hallå! säger jag sen högt för mig själv, i samma skede
Snuskiga tankar, vart kommer ni nu bara ifrån egentligen
Ja, för nu får ni väl ändå allt ta och skärpa er och lugna ner er lite…

Ken Cassel
18/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel