Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kameran min i högsta hugg, så fotograferar jag dig

precis som du är, när du inte märker det
När du är sådär otroligt vacker
Sådär helt underbar
Så naturlig
För, för varje klick som jag trycker på utlösaren så blir jag bara mer och mer
kär i dig
För när din charm och din sensuella blick till slut bara möter linsen, så sjunger änglarna ovanför dig, i sin egen refräng
Och i sina ljusa stämmor, så låter det så klart, och så helt underbart
Och lika klara och fina som stämmorna blir dina fotografier sedan
Helt underbart vackra
Tjusigt värre
Kan inte sättas ett pris på…

Med kameran min i högsta hugg, så fotograferar jag dig…

Ken Cassel
18/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-18 20:04



Bookmark and Share


  Minkki VIP
kärleken förändrar inte bara ögats lins utan också kameralinsen ;)

du fångar det enkla med sådan lätthet, känns bra att läsa dina texter!
2011-10-21

  Ninananonia VIP
Vackra tankar.. :)
2011-10-18

    Birgersdotter VIP
vackert
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel