Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara med dig är jag hel

Sorg, etsad i min själ
färgad av ett mörker från igår
lämnade mitt liv den där dagen
av kärleken slagen
och kvar lusten står....

Glöd, så svår att förklara
omöjlig att värja sig emot
steg rakt in och utan att fråga
tände en låga som brinner än idag
för i en värld fylld av kyla och svek
finns du här brevid mig och jag vet
att en morgondag står och väntar på mig
men bara med dig är jag hel....

Ord, ekande inom mig låter jag nu flyga som de vill
livet har jag fått för att leva
och allt kan bli mera när tiden står still
för i en värld fylld av kyla och svek
finns du här brevid mig och jag vet att en morgondag står och väntar på mig , men bara med dig är jag hel..

vem var jag utan dig på min färd?
vem var jag utan dig i min värld?
En morgondag står och väntar på mig.
Men bara med dig, bara med DIG är jag hel.




Övriga genrer av Mexx
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-01-12 07:08



Bookmark and Share


  EllenF
Min älskade vän, shiet så bra du skriver! Men blir ju lite sorgsen när jag läser den, vill ju att du ska må bra!
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx