Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRUTAL KONTRAST


Att skifta en bild
över till under
exponering.

Kanske att ge en
ögonblicksbild i krig
med kött och inälvor
flygande i vinden.
Ett ansikte inte mer
med gulgrön substans
som ett vårregn
över lins.

SKIFT!!

Nu i underexponerad
tjockhet
i retuscherad färg
rosa och orange
i en vackert svävande
mjuk kontrast.

Brutalitet i vacker kontrast.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-19 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar