Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vrensk

nackspärrad

något skärrad inför nattens brottningskamp med smärtan

alvedonad

söker jag fruktlöst ro

som flygbränsle vore whisky måhända den bättre varan

nattpermission önskar jag

ständig




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2011-10-19 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP