Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Friformad haiku, tillägnad Cathy


Rodnad morgon


Rodnad morgon stiger
upp ur mörkrets rymd
Färgar regnets båge




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 714 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-01-12 10:35



Bookmark and Share


  axveronika
Vacker
2014-02-15

  Christer VIP
vacker bild...snygg lek med ord.
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP