Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOVEMBER IAKTTAGELSER

Svart mylla,
första snön, dels smält bort,
isiga pölar.

På de isiga speglarna
inga bilder, när inget ljus
det finns endast svart is

I natten vandrar den bleka månen,
i dunkla stunder skämtar den
med färgrik uppgång och nedgång.

Men månen är inte mera ensam
på himlen ilar satellit
tidens satellit!

© Heikki Hellman 111010




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-20 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman