Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu, nu jävlar.


Rensa hjärnan #6

Dra åt helvete, hela högen

HÄR ÄR DET JAG SOM BESTÄMMER !!

Drar in långsamt i lungorna, svidandet av rök smärtan får mig att hosta
-och rapa-

för vem vill ju vara normal?

Inte fan vill jag, jag trivs bra med att inte vara du.

Att det kunde löna sig så fint att umgås med fel människor?
Fel blir jävligt ofta rätt i mitt liv.

Då, då är du mest fel av alla syster! därför är du rätt, så jävla rätt, så hårt.

Och nu, i en hel vecka får jag vara en rockstjärna.
Shots, shots, shots!
Lögner om sanningar, rök i lungorna och ohälsa på scenen.

Sjunger med hes röst,
-Fuck me, imma celeberty!!

Och vem vet. Jag tar ju chanserna, jag är ju en beärad jubelidiot.

Men jag byter till sliskigt dravel i ett hallelujah jag inte tror på

JAG ÄR FRI I EN VECKA!?!

och jag tänker inte gråta mer över en död som redan skett inombords, jag är klar, döda mig långsamt om det nu behövs, men låt mig ta ett bloss på dödsbädden.

För jag tänker dö stolt och fri om jag nu ska dö av dina handlingar.

"-Det är inte bara du som vinner på det här"

FUCK OFF,

"för jag knullar faktiskt bättre när jag är fulL"

Nejmen oj, låt oss prova??




Fri vers av Caiisa
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-19 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caiisa