Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord


Utan föraning
hände det

dina ord
svingade sig
genom luften

tog vägen
genom mina öron
snirklade sig
igenom gången
vibrerade mot
trumhinnan

fortsatte
i slow motion
upp till hjärnan

stannade till där
ett ögonblick
för att få mig
att förstå

slutligen
singlade de ned

likt en fjäder
som sakta
dalar

för att landa
i mitt hjärta

utan föraning

förändrades
livet






Fri vers av Bringebruden
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-19 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjuka, tänkvärda ord med stark efterklang!

"likt en fjäder
som sakta
dalar

för att landa
i mitt hjärta

utan föraning

förändrades
livet"
2011-11-02

  Linda CH VIP
Vacker beskrivning på vad ord kan påverka!
2011-11-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varm, mjuk och vacker. =) Mycket fina rader. =)
2011-10-20

    ej medlem längre
En fin mjukt text.
2011-10-19

    Birgersdotter VIP
Den kändes...
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden