Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvåpunktnoll

Jag vill känna din doft mellan mina fingrar,
andas dina kyssar
och leva på dina omfamningar

dina armar runt mig
mina händer som greppar de
sista trådarna
som håller oss samman

jag vill inte förlora
mig själv i en verklighet
som inte existerar

jag vill hålla kvar drömmen
så länge jag kan

för det är farligt
att leva på löften
som inte finns




Fri vers av Katja-
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-20 12:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra skrivet, i sin starka känsla o vilja
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-