Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

31/1 2014

Malmö är täckt av snö
jag kastar mig i taxin

20 min kvar

jag har vinflaskan i handen
tårarna i halsen
i ögonen

på kinderna
smink och
sorg

vilken jävla klyscha

i huvudet dunkar mitt enda liv
på högsta volym

taxichauffören säger
du borde satsa på medicin

jag krampar
fan fan fan

på stationen
på perrongen

gråten spränger mig inifrån
och så är det

livet
right?




Fri vers av Katja-
Läst 366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-02 20:17



Bookmark and Share


  A.Fredrika
Hjärta dig
2015-04-07

  Tabac VIP
Fin text.

Kan känna smaken av salta tårar och vin.....
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-