Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november

Och på morgonen
Han packar sin väska
Han ska till staden
Till henne

Hon som är på riktigt

Jag i sängen
Flickvän
Fast på låtsas

Blicken riktad rakt fram

Hur är det tjejen

Du ser förstörd ut

Jag sov dåligt
Lögn på lögn

Paniken på natten
Hans armar runt

Och hur i helvete
Ska jag hitta styrka

Att säga hejdå
När kroppen skriker
Stanna




Fri vers av Katja-
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-29 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-