Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emil

Och han sa
Så ringer kärleken i mitt liv
3 dagar sen jag mötte honom
och ändå vill jag att han ska pryda mitt liv
min story, om livet.

Jag ger upp även dig ikväll älskade vän
för jag har mött en man
som gör mig galen för stunden

den enda jag vill ha
och han sa




Fri vers av Katja-
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-02 01:11



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
ja jo så är det, ibland bara måste man ... eller så snöar man in, ångrar sig och förbittras
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-