Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han jag träffade på klubb

din galenhet
när livet är ett disco
din blick
en obeskrivlig lust

inga gränser
nånsin

en uthälld öl
över min kropp
och skrattet

fuck
ditt jävla skratt

och jag som lovade
mig själv
när har det
nånsin hjälpt

älskare
tänkte jag
detta fruktansvärda tillstånd

cirkus i mitt hjärta
och alla andra har
gått hem




Fri vers av Katja-
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-09 17:37



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!

Bokmärker den! <3
2023-09-14

  S.A.I. Steve Lando
hur många älskare du vill
gudinna
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-