Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

/

KB en fredag
Min blick letar efter dig
Ingen täckning på min telefon
Tequila
Mina läppar möter andras
2,5 obetydlig man senare
Katja?
Och ett missat samtal

Jag ringer dig
Igen för många jävla gånger

Den pinsamma förälskelsen styr mig
Till din port
"Jag vaknar alltid av porttelefonen"
Jag ringer på och ringer på
Försöker stilla min panik
Ingenting

Dagen efter
"Jag gick och la mig efter att jag ringt dig"
Och jag undrar vem du la dig hos




Fri vers av Katja-
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-29 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-