Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skådespelare

Och när tårarna bara rinner
Och man undrar vart fan man är påväg
När valen visar sig vara helt fel
När hjärtat klappar i otakt
När det enda man varit helt säker på
Plötsligt blir oklart

Kippar efter luft
Tänker att karma har slagit till
Tagit ut sin rätt
Och strandsatt allt jag trott på

Försöker tänka om
Men halkar till
Och blir liggande

Plötligt satt i strålkastarljus
Utan täckning

Som att gå till premiär
Utan att ha läst manus

När ridån går upp
Och det är totalt svart

Applåder
Men jag vet inte varför och för vad




Fri vers av Katja-
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-30 14:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra isittande andeföring utav känslorna häri, gott
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-