Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi ses igen

välkommen in
ödelägg mitt liv
och sen
försvinn

precis som förr
den värsta sorten
utav man

jag låter dig passera
ser hur enkelt
allt raseras

du blinkar inte ens
och jag
så jävla lurad

vi säger så

hej då




Fri vers av Katja-
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-15 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klassisk buffel som sabbar det rykte vi justa män inte vill dela.
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-