Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en önskan!

En kärleksfull fru från Brage
hon sa till sin man Smale Tage
ät mycket mat nu
till kvällen Kära Du
jag vill ej ligga på tom mage...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-20 13:12



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) :-)
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt