Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dikt, men sann!

En barnälskare från Visby
såg ett sött barn, skrek i högan sky:
-Jag äter upp dig!
Barnet sa: -Det går ej
för mor kan ej mer göra nå´n ny!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-20 17:57



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
nej man får inte äta bebisar
men kanske smaka lite på lilltån
2011-10-21

  Lars Hedlin
:) fyndigt
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt