Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det okända

Skuggor som rör sig
ockulta fenomen
trappor som knarrar
ljud så oförklarliga

Väggar ger tecken
från andra sidan
en månskensseans
vid åldrad kyrkogård

I vinden de vajar
de mörka lakanen
den vita skuggan
rör sig i natten

Det flammande ljuset
talar det förflutna
de utflugna själarna
vill nog komma åter

Knackningar i dörren
från svunnen tid
själar kommer åter
i spegelbilder

Långt bortom skogen
de tassande stegen
figurer i drömmen
plötsligt så verkliga

Vid månskenets yta
bedarrar skräcken
rädslan för det okända
går med gryningen




Fri vers av ULJO
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-21 02:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint om det okända.....
2011-10-22

  HelenaW
Otäck bild.. Brrrr.. ingen man ville möta en mörknatt på kyrkogården iaf!
2011-10-21

  Eva Helene VIP
Mycket suggestivt! Fint!
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO