Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk så orättvist!

Två fotbollslag ifrån Skanör
åker i tvåvåningsbuss och laget där nere skrattar i ett kör.
Men uppifrån hörs ej ett ljud. En nerifrån springer upp
och säger: -Vi har så kul! Händer inget sån´t i er grupp?
-Tala om kul kan du göra som har en chaufför!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-21 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt